Co van Drie

Co van Drie

Co van Drie brengt met zijn bureau Van Drie Bosbeheer elke dag duurzaam bosbeheer in de praktijk. Na het afronden van de opleidingen Cultuurtechniek en Bos- en natuurbeheer op de MBCS in Velp, is hij sinds 1988 werkzaam in het bosbeheer. Vanaf 2003 is hij eigenaar van de eenmanszaak Van Drie Bosbeheer. Hij neemt graag de uitdaging aan om zowel de ecologische als de economische functies in het bos te combineren en te versterken.

In zijn vrije tijd geniet hij van het buitenleven in de Achterhoek waar hij sinds 2011 met mijn gezin woont. Daarnaast neem hij graag actief deel aan de natuur door te jagen, vissen, schaatsen of zeilen.

Kwaliteit en duurzaamheid

hoiCo’s drijfveren in het bosbeheer zijn kwaliteit en duurzaamheid. Zijn streven is om een bijdrage te geven aan bos waar wij, en de generaties na ons, kunnen blijven genieten van een kostbaar ecosysteem, een prachtige plek om te recreëren en een duurzame inkomstenbron.

Dit komt onder meer tot uiting doordat Van Drie Bosbeheer zich een, door het Bosschap*, Erkend Bosaannemer (ErBo) mag noemen. ErBo-bedrijven laten zich regelmatig toetsen op bedrijfsvoering, arbeidsomstandigheden en omgang met het milieu.

Netwerk, ontwikkeling en scholing

Co van Drie investeert veel in ontwikkeling en scholing, waardoor u altijd kunt rekenen op actuele kennis en vaardigheden. Zo is hij actief lid van de Algemene Vereniging Inlands Hout, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, en het Helicon Groei Collectief. Daarnaast wisselt hij zijn kennis en ervaring graag uit met zijn collega’s als discussieleider bij Pro Silva.

Co van Drie is ook te vinden op LinkedIn.

* Het Bosschop wordt opgeheven. De ErBo zal in 2015 in een nieuwe organisatie worden ondergebracht.